Alla inlägg den 3 februari 2008

Av Javier A. Tapia - 3 februari 2008 18:11

Shit assa! Vilken resa! Sist jag skrev satt jag pA arlanda och chillade med Gabriella. Jag har nu varit haer i 1 vecka och haft det jaette roligt! Min familj vaelkomnade oss med tArar och tackande av Gud himself. :)


Vi har rest runt lite och varit till stan i denna stad Valparaiso och chillat, koept mat osv. Vi har halsat pa min pappas "rika" slaektingar och haft det skoj. Till helgen ska vi till pappas kusin som varit det hoegsta inom polis tjofset, och slutade pA topp ;) Han ska vill till iallafall och bada i hans pool och kaeka grillat och sAnt. Inte foer att skryta men det aer alltid godast att aeta gratis och leva gott ibland utan att lyfta ett finger... :P


Jag har aetit min farmors goda spaghetti och koettfaerssAs, det At vi andra dagen i Chile. Till det fick vi groena boenor somsallad, fett GOTT med Citron, salt och olivolja:) Samt den populaera "starka sAsen" min pappa oer, sA aer den MYCKET godare med GRON chili ;) Haer anvander dom sig av citron och olja istaellet for bara olja. MYCKET GOTT! Det blir inte sA starkt men smaken finns daer :)


Damn, i fredags var vi pA stranden och bada! 3 meters vAgor och jag bada som aldrig forr med far min! Vi var pa stranden fran 11 till 17 ! Riktigt skon dag, forutom att man brande sig :D Men det aer sant man far ta naer man aer utomlands!

Just nu aer jag hemma hos mina kusiner och ska precis ata. Jag aterkommer till veckan! ha det bra allihop!


Presentation

Omröstning

Har du någon gång förlorat en familjemedlem som är bosatt i ett annat land?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards